PADILogoVt4CWhtTp

FOTOBUTIK MED BILDER FRÅN SYDAFRIKA I SÖDER OCH ISLAND I NORR

Vi säljer bilder ifrån vår bildbank. Bara att höra av sig, om ni vill använda någon av våra bilder eller om ni vill ha något speciellt plåtat.

Storformatsutskrifter

Vi har mångårig erfarenhet av storformatsutskrifter. Då vi tidigare jobbade med att bygga upp sådana verksamheter. Vi har koll på FOGRA39 färger och vilka format dom vill ha för att printa en affisch, en canvastavla eller planprinta på glas. Vi kommer att lägga upp lite olika beställningsalternativ här under 2020, och under tiden så kan ni enkelt bara fråga oss om pris på en 100x140cm affisch för att rama in till finrummet hemma. Vi kan printa på Canvas, Papper, Folie, Banderoll, RollUp, Kampanjfolie, Mesh.

Videofilmer

Vi kan skapa videofilmer för eran hemsida eller en reklamfilm för en produkt/lansering. Nytt för 2020 är att vi även filmar med drönare.

Utrustning

Vi har det mesta man kan önska sig för fotografering över och under ytan. Vi har DSLRkamera med alla tänkbara objektiv för undervattensbruk ner till 150m. Videoutrustningen består av GoProkamera med undervattenshus klassat till 200m. Drönaren skapar nya möjligheter till trevliga bildsekvenser.

BILDBANK

Nedan finner ni ett urval av alla bilder som plåtats de senaste 15 åren. Med ett förflutet i fotolabbsvärlden, så var vi tidiga med digital teknik under ytan.

Område: Röda Havet Typ: Varmvattenbilder

Då vi reser till Röda Havet minst en gång om året de senaste 15 åren, så har vi tagit en del bilder.

Område: Narvik 2007 Typ: Kallvattenbilder

Första resan till Narvik med Peltonen och Eva. Tåg 27tim från Jönköping. Lite segt. Fantastiska vrak i hamnen. Ett 20-tal fartyg sänktes av Engelsmännen i slutskedet av andra världskriget. Resan skall inkludera besök på Narviks Museum, där man får veta hur allt gick till. Färden dit går över Riksgränsen på malmbanan ner till Narvik. I Bjørnfell slogs man till siste man. Så denna plats är väldigt speciell i Norsk historia.
Då Golfströmmen trycker upp varmt vatten, så är tempen även vintertid ganska behaglig. Massor med marint liv och vrak som bokstavligen ligger på varandra. Narvik är en plats vi gärna åker till fler gånger.

Vill ni åka dit, så kontakta nya ägaren Erik. Narvik Dyk & Äventyr som erbjuder liveaboard i hamnen.

Område: Sydafrika SARDINE RUN Typ: Kallvattenbilder

Vi fick möjligheten att följa med på en Sardine Run i Sydafrika. Allt började med revhajsdykning i Durban, för att sedan få dyka med sardiner, valar, hajar och delfiner från en snabbgående ribb. Once-in-a-lifetime-experience.

Område: Greve Rosen, Mathilda & Ture Tage - Vättervrak Typ: Kallvattenbilder

Tre vanliga vrak att dyka på i Vättern. Här hittar man bevarade trävrak från 1800-talet. Detta eftersom skeppsmask inte förekommer i färskvattensjön Vättern. Sikten brukar vara mycket god och det underbara ligger att man kan dricka vattnet under dyket.

DJI AIR